Antena 3 CNN Actualitate Florin Cîțu, anunțul serii despre redeschiderea restaurantelor

Florin Cîțu, anunțul serii despre redeschiderea restaurantelor

”E un sector foarte important pentru România cel al restaurantelor. Este un sector afectat. Dacă ar fi doar economic, mâine aș da drumul”, a declarat Florin Cîțu, ministrul de Finanțe.

Florin Cîțu, anunțul serii despre redeschiderea restaurantelor
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    25 Aug 2020   •   22:15

Mâine e o întâlnire cu industria Horeca, avem nevoie de acest sector. Domnul premier a anunțat 1 septembrie ca posibilă dată de deschidere a restaurantelor. Trebuie să conlucram cu autoritățile  locale, ei știu situația din teren.

Trebuie o mai mare implicare a autorităților locale în acest sector al restaurantelor. Este posibil ca și cinematografele să se deschidă la 1 septembrie. Nu mai trăim în România viața de dinainte de pandemie.

Trebuie să purtăm mască, ca să ne permitem să avem o viață cât de cât normală”, a zis Florin Cîțu, marți, la un post de televiziune.

Klaus Iohannis și Florin Cîțu, contradicții despre majorările pensiilor și alocațiilor

Controverse majore în privința majorării pensiilor și alocațiilor. Președintele Klaus Iohannis se contrazice în declarații cu ministrul de Finanțe, Florin Cîțu. Klaus Iohannis spune că pentru a face posibile majorările, trebuie să existe și banii. Ministrul Finanțelor însă spune că România va încheia anul 2020 cu un deficit mai mic decât țările Uniunii Europene și va fi țara care va evita recesiunea tehnică.

Coronavirus în România, 25 august 2020. Număr RECORD de decese! Câte cazuri au fost raportate astăzi

Până astăzi, 25 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 80.390 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 35.816 pacienți au fost declarați vindecați și 9.593 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

1.060 de cazuri noi din 20.479 teste efectuate

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.060 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 732 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, în România, 3.367  persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

×
Subiecte în articol: restaurante Klaus Iohannis
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close