Antena 3 CNN Actualitate Florin Cîțu, mesaj pentru români cu ocazia Crăciunului: "Vă rog pe toți să..."

Florin Cîțu, mesaj pentru români cu ocazia Crăciunului: "Vă rog pe toți să..."

Premierul Florin Cîțu le-a transmis românilor un mesaj cu ocazia Crăciunului. „Întâmpinăm sărbătoarea Crăciunului cu speranță și încredere că vom depăși cu bine această perioadă dificilă”, a spus Florin Cîțu.

Florin Cîțu, mesaj pentru români cu ocazia Crăciunului: "Vă rog pe toți să..."
Sursa foto: captura video
de Gabriel Dano    |    24 Dec 2020   •   20:10

„Dragi români, întâmpinăm sărbătoarea Crăciunului cu speranță și încredere că vom depăși cu bine această perioadă dificilă. Vă rog pe toți în aceste zile să respectăm măsurile de protecție. Doar așa ne protejăm pe noi și pe cei dragi nouă.

Descoperirea, autorizarea și livrarea unui vaccin împotriva COVID-19 într-un timp record oferă peste activele depășirii pandemiei într-o perioadă relativ scurtă”, a transmis Florin Cîțu, în mesajul video de Crăciun.

Premierul menționează că înțelege responsabilitatea pe care o are, dar și așteptările românilor pentru depășirea situației dificile.

„Doar împreună vom trece cu bine peste această perioadă. Dragi români, vă doresc sărbători fericite atât în țară, cât și celor departe de casă, multă sănătate, bucurie, cu speranța că vom reveni la o viață normală cât mai curând”, a conchis Florin Cîțu.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close