Antena 3 CNN Actualitate Florin Cîțu, pentru prima oară în studioul Antena 3: "Trebuie să găsim soluții pentru criza facturilor"

Florin Cîțu, pentru prima oară în studioul Antena 3: "Trebuie să găsim soluții pentru criza facturilor"

În această seară, pentru prima dată în studioul Antenei 3, președintele Senatului și al Partidului Național Liberal, Florin Cîțu, vine "În Fața Națiunii".

Florin Cîțu, pentru prima oară în studioul Antena 3: "Trebuie să găsim soluții pentru criza facturilor"
de Gabriel Dano    |    13 Ian 2022   •   19:09

Întrebat care este cea mai mare problemă a românului în acest moment, din punctul său de vedere, Florin Cîțu a răspuns:

"Este aceeași problemă dintotdeauna de a avea o viață mai bună. Punctual, în acest moment, este această criză a prețurilor din energie care s-a transferat și în alte prețuri și vedem o creștere a prețurilor în general. Și aici trebuie să găsim soluții pentru așa ceva".

Florin Cîțu a adăugat că această criză a facturilor a pornit din exterior.

"Este această dinamică a prețurilor în energie, nu este ceva care ține de economia României. Da, bineînțeles, dacă în 30 de ani am fi investit mai mult în capacitatea de producție și în interconectivitate în ceea ce privește energia electrică și alte tipuri de energie, poate că nu am fi avut același șoc.

Dar, uitați-vă, în toată Europa, în toată lumea chiar țări care produc energie, nimeni nu a fost ocolit de această criză", a spus Cîțu.

Florin Cîţu nu se teme că va pierde șefia PNL: "Schimbarea mea din funcţie va fi la următorul congres, în 2025"

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, declară că schimbarea sa din funcţie va fi la următorul congres, în 2025.

"Cred că vorbesc cei care nu au trecut prin Congres anul trecut. Mai sunt câţiva care nu au trecut prin Congresul de anul trecut şi poate l-au pierdut şi au o nostalgie aşa de... Doar dacă vrem să ne batem joc de munca colegilor noştri din Guvern, de munca colegilor noştri, atunci putem să facem aşa ceva.

În acest moment Partidul Naţional Liberal are o conducere aleasă cu 60% dintre voturi, o conducere care a negociat lucruri ok, zic eu, am făcut această coaliţie, PNL este la guvernare în continuare şi va fi la guvernare până în 2024.

A, că sunt detalii, că sunt lucruri de detaliu pe care trebuie să îmbunătăţim cu toţii, asta este altceva.

Dar, dacă ne uităm la ceea ce doreşte Partidul Naţional Liberal este să implementăm ceea ce le-am spus românilor, să menţineam această politică liberală până în 2024 când sunt alegeri şi asta face această conducere în acest moment”, a afirmat preşedintele PNL, Florin Cîţu, marţi seară, la TVR 1.
Florin Cîţu exclude înlocuirea sa din funcția de președinte al PNL

Florin Cîţu e convins că îşi va duce mandatul de preşedinte al PNL până la capăt. "Schimbarea mea din funcţie va fi la următorul congres, în 2025", a afirmat el.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Parteneri
Ce date personale colectează TikTok de la români
x close