Antena 3 CNN Actualitate Florin Cîţu, precizări de ultimă oră despre cumulul salariului cu pensia. Ce șanse au profesorii

Florin Cîţu, precizări de ultimă oră despre cumulul salariului cu pensia. Ce șanse au profesorii

Florin Cîţu a precizat miercuri că nu vede nicio excepţie care ar putea fi admisă în cazul cumulului salariului cu pensia, nici chiar în cazul profesorilor.

Florin Cîţu, precizări de ultimă oră despre cumulul salariului cu pensia. Ce șanse au profesorii
de Gabriel Dano    |    10 Mar 2021   •   16:57

„Dacă permitem o excepţie vor apărea alte şi alte excepţii şi tot acest demers va fi distrus”, a spus Florin Cîțu. Șeful Guvernului a adăugat că nu crede că administraţia publică sau învăţământul nu pot merge mai departe fără astfel de excepţii.

Întrebat dacă ar putea exista excepţii pentru învăţământ în legea care va interzice cumulul salariului cu pensia, premierul a răspuns: „Până nu văd proiectul de lege nu văd niciun domeniu cu excepţii”.

„Este interesant cum, de fiecare dată când vrem să îmbunătăţim lucrurile şi vrem să le tranşăm să fie totul foarte clar – îmi aduc aminte şi de sporuri - apar excepţii”, a adăugat Cîțu.

„Dacă permitem o excepţie – vor apărea alte şi alte excepţii şi tot acest demers va fi distrus pentru că fiecare va avea o justificare (...) Nu cred că administraţia publică nu poate să meargă mai departe sau că este nevoie de cumul salarii-pensii ca să meargă mai departe, dar este punctul meu de vedere”, a conchis Florin Cîțu.

 

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu pensie
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close