Antena 3 CNN Actualitate Florin Cîțu: "PSD îi urăște pe români. Trebuie să-i oprim. E nevoie urgent de alegeri anticipate"

Florin Cîțu: "PSD îi urăște pe români. Trebuie să-i oprim. E nevoie urgent de alegeri anticipate"

Florin Cîțu, ministrul propus al Finanțelor care a primit aviz negativ la audierile de luni din Parlament, a răbufnit împotriva celor din PSD. 

Florin Cîțu: "PSD îi urăște pe români. Trebuie să-i oprim. E nevoie urgent de alegeri anticipate"
18 Feb 2020   •   18:00

Cîțu a explicat că PSD "îi urăște pe români" și că membrii partidului trebuie opriți urgent prin alegerile anticipate. 

"PSD îi URĂȘTE pe Români!! Astăzi încă o dovadă că PSD îi uraște pe români.

PSD-iștii din comisia de buget și finanțe din Senat au ELIMINAT prevederile din OUG 5/2020, pe care am aprobat-o in urma cu cateva saptamani, prin care ANAF are obligația expresă de a ridica IMEDIAT, adică în cel mult o oră, popririle pe conturi bancare ale debitorilor, precum și noile termene stabilite pentru restructurarea de către firme a datoriilor la bugetul de stat.

PSD-istii vor ca în continuare românii să se plimbe de la o bancă la alta atunci când au conturile poprite. De ce? Pentru PSD-istii îi urăsc pe romani și vor să se răzbune. Mai mult. Este evident acum că PSD-istii nu vor informatizarea ANAF pentru că își pierd sursele de finanțare. Evaziunea fiscală dispare cu informatizarea ANAF și în același timp dispare și finanțarea pentru socialiști. Trebuie sa-i oprim! Este nevoie urgent de alegeri anticipate. Și le vom avea", a scris Cîțu pe Facebook. 

×
Parteneri
"Vreau să-i strâng mâna!". Regele Charles, rugăminte specială pentru Klaus Iohannis
x close