Antena 3 CNN Actualitate Florin Piersic a făcut echipă pentru o zi cu ofițerii DGA

Florin Piersic a făcut echipă pentru o zi cu ofițerii DGA

Pe 9 decembrie, întreaga lume sărbătorește Ziua Internațională Anticorupție. Evenimentul a fost iniţiat prin „Convenţia Organizaţiei Naţiunilor Unite împotriva Corupţiei”, adoptată la New York, la 31 octombrie 2003. România a semnat Convenţia la data de 9 decembrie 2003 la Merida (Mexic) şi a ratificat-o prin Legea nr. 365 din 15 septembrie 2004.

Florin Piersic a făcut echipă pentru o zi cu ofițerii DGA
Sursa foto: Facebook/ DGA
de Gabriel Dano    |    09 Dec 2021   •   19:55

Data de 9 decembrie a fost stabilită ca Ziua internaţională anticorupţie începând cu anul 2006, prin Rezoluţia nr. 58/4 a Adunării Generale a ONU, prin care Adunarea a adoptat Convenţia Naţiunilor Unite împotriva Corupţiei.

Această dată marchează promovarea principiilor etice, legalitatea, integritatea, responsabilitatea și transparența asupra propriilor acțiuni în afacerile publice și private.

"Maestre Florin Piersic, vă mulțumim!"

La unul dintre evenimentele organizate astăzi de Direcția Generală Anticorupție a luat parte și marele actor Florin Piersic.

"Ne-au fost alături astăzi, în echipă, reprezentanți cunoscuți ai societății românești, dar și omologi din Serviciul Protecție Internă și Anticorupție al Republicii Moldova, precum și colegi din cadrul Poliției Române, Jandarmeriei Române, Poliției de Frontieră Române și a altor instituții din M.A.I.. Împreună am transmis publicului cu care am interacționat cât de important este comportamentul etic și integru, dar și atitudinea anticorupție.

Activități similare de informare și conștientizare anticorupție au fost organizate astăzi în întreaga țară. În imagini sunt surprinse momente din activitățile derulate în Aeroportul Internațional Henri Coandă și Punctul de Trecere a Frontierei Albița", este mesajul postat de Direcția Generală Anticorupție, pe pagina oficială de Facebook.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close