Antena 3 CNN Actualitate Florin Prunea, Cornel Penescu şi alţi 12 oameni, trimişi în judecată pentru corupţie

Florin Prunea, Cornel Penescu şi alţi 12 oameni, trimişi în judecată pentru corupţie

Florin Prunea, Cornel Penescu şi alţi 12 oameni, trimişi în judecată pentru corupţie
Sursa foto: Cornel Penescu
25 Iun 2009   •   13:40

Finanţatorul echipei FC Argeş, Cornel Penescu şi Florin Prunea, director de Relaţii Internaţionale în FRF, au fost trimişi, joi, în judecată.

De asemenea, procurorii DNA Piteşti au decis să-i trimită în instanţă şi pe Gheorghe Constantin, fost preşedinte al CCA, Liviu Făcăleaţă, director general al SC Pic şi Cristian Libertatu, fost director al OJPC Argeş

În dosarul corupţiei din arbitraj, Cornel Penescu şi Liviu Făcăleaţă sunt acuzaţi de dare de mită, iar Gheorghe Constantin şi Cristian Libertatu de luare de mită.

Directorul de relaţii internaţionale al FRF, Florin Prunea, este acuzat de trafic de influenţă şi luare de mită. Procurorii anticorupţie susţin că Prunea ar fi primit circa 10.000 de dolari de la patronul lui FC Argeş Cornel Penescu, pentru a influenţa comisiile FRF în mai multe cazuri în care clubul din Piteşti a fost implicat.

În luna aprilie, judecătorii au decis că aceştia reprezintă un pericol social şi trebuie judecat în arest. Ulterior, Tribunalul Argeş a respins şi cererea de eliberare pe cauţiune a finanţatorului Cornel Penescu.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cornel Penescu judecata
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close