×
Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.antena3.ro. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.antena3.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.Antena3.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Florin s-a dus să lucreze într-o fabrică de mezeluri din Germania. Când a intrat în incintă a crezut că leșină: Nici în România nu am pomenit așa ceva!

21 Oct 2019   •   00:08
Florin s-a dus să lucreze într-o fabrică de mezeluri din Germania. Când a intrat în incintă a crezut că leșină: Nici în România nu am pomenit așa ceva! 16

În scandalul listeriozei, care a dus la trei decese în ultimii doi ani în Germania, un român face dezvăluiri uluitoare, referitor la igiena și condițiile de lucru la un producător de mezeluri din Hessa. El vorbește despre un număr excesiv de ore suplimentare care trebuiau prestate, despre condiții umilitoare de cazare și despre salamuri degradate, reambalate și vândute din nou. Trebuie menționat însă înainte standardele diferite, aplicate la carne, în cele două țări: ceea ce numim în România carne stricată, în Germania se diferențiază în două categorii: există carne "degradată biologic“, însă relativ bună de consum (Gammelfleisch) și carne care nu se permite consumului uman și este, eventual, preparată pentru hrana animalelor (Ekelfleisch).

Televiziunea regională din Hessa a făcut, săptămâna trecută, și un reportaj, în care apare românul Florin, un tânăr de 24 de ani recrutat în România de o firmă de intermediere. Așa a ajuns acesta în Germania, ca să câștige bani la producătorul de mezeluri Wilke, din Twistetal, landul Hessa. Românul declara, săptămâna trecută, pentru Hessenschau.de: "Încă de la început am lucrat aproape 12 ore, șase-șapte zile la rând". Iar ca el ar mai fi lucrat și alți angajați, români și maghiari. Românul a arătat publicației numite un pontaj cu 318 ore lucrate într-o lună.

Mai multe, pe Hotnews.

 

credite ipotecare VreauCredit.ro

Biletul Zilei
Ponturi Pariuri
Case de Pariuri
sati