Antena 3 CNN Actualitate Formă extremă de protest, după un accident mortal: „Oamenii vor să boicoteze alegerile şi să blocheze circulaţia pe Valea Oltului”

Formă extremă de protest, după un accident mortal: „Oamenii vor să boicoteze alegerile şi să blocheze circulaţia pe Valea Oltului”

Formă extremă de protest, după un accident mortal: „Oamenii vor să boicoteze alegerile şi să blocheze circulaţia pe Valea Oltului”
Sursa foto: Foto arhivă Ziarul de Vrancea
24 Noi 2019   •   09:52

Zeci de localnici din Câineni, Vâlcea, au ieşit sâmbătă seara să protesteze pe Valea Oltului, sătui de tot fie victime în „capcana morţii" de pe DN 7 / E81. Oamenii se plâng că viața lor este pusă în pericol pe acest sector de drum, după ce un nou accident rutier s-a soldat cu moartea unui om sâmbătă seara, pe Valea Oltului. Este al treilea accident mortal produs, în nici o lună, la Robeşti - Câineni, în Vâlcea, scrie Adevărul.

Un clip cu protestul de sâmbătă seară a devenit rapid viral pe Facebook.

Totul s-a întâmplat după ce, sâmbătă seară, încă un localnic şi-a pierdut viaţa pe trecerea de pietoni de la Robeşti. În jurul orei 19.00, un autoturism a lovit un pieton, motiv pentru care tot traficul a fost blocat. Victima era un bărbat de 71 de ani din localitate.

Şoferul este din judeţul Olt, iar la ora la care a comis accidentul se îndrepta spre casă. Circulaţia a fost reluată după mai bine de o oră şi jumătate de la producerea incidentului.  
 

×
Subiecte în articol: alegeri prezidentiale 2019
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close