Antena 3 CNN Actualitate Fost expert DNA: Daniel Morar şi-a angajat sora la Primăria Târgu Mureş

Fost expert DNA: Daniel Morar şi-a angajat sora la Primăria Târgu Mureş

Fost expert DNA: Daniel Morar şi-a angajat sora la Primăria Târgu Mureş
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    15 Aug 2014   •   09:52
Fostul expert DNA, care a declarat că sentinţa în dosarul Telepatia era cunoscută în mediul juridic cu mult înainte de a fi dată, a făcut noi dezvăluiri joi, la Sinteza Zilei
 
Dumitru Gheorghiu susţine că a fost dat afară din DNA, după ce a aflat că fostul procuror general, Daniel Morar, şi-a angajat sora la Primăria Târgu Mureş.
 
"Am fost dat afară, pentru că am descoperit că Daniel Morar şi-a angajat sora la Primăria Târgu Mureş. De fapt, a fost angajată acolo la intervenţia PD. În situaţia în care primarul era cercetat în şase dosare penale, fapta domnului Morar poate fi categorisită ca o infracţiune. Pentru că poate fi categorisită ca primire de foloase pentru sine sau pentru alţii. Nimeni nu a încercat să verifice ce am spus eu. Am trimis la CSM, mi-au răspuns de genul să mă adresez procuraturii generale, adică ParchetuluiGgeneral, acolo unde Morar era procuror general interimar. Ce să-şi facă? Să-şi tragă un glonţ în cap?", a spus Dumitru Gheorghiu,  fost specialist DNA, joi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Daniel Morar Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close