Antena 3 CNN Actualitate Fost primar al Timișoarei, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul finanțării lui Poli

Fost primar al Timișoarei, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul finanțării lui Poli

Fost primar al Timișoarei, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul finanțării lui Poli
04 Noi 2019   •   22:10

Sentință finală dată de magistrații Curții de Apel Timișoara în dosarul Poli. Fostul primar Gheorghe Ciuhandu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. Alături de fostul edil, condamnări au mai primit și fostul secretar Ioan Cojocari, fosta directoare economică, dar și cea care a condus la momentul respectiv Direcția de Comunicare din cadrul PMT.

Sentința finală a fost dată de magistrații Curții de Apel Timișoara. Aceștia au judecat apelul făcut de procurorii DNA după prima sentință în urma căreia a fost condamnat cu suspendare numai Ioan Cojocari, fostul secretar al Primăriei Timișoara. Judecătorii de la Curtea de Apel Timișoara au decis să îl condamne la trei ani de închisoare cu suspendare și pe fostul primar Gheorghe Ciuhandu, dar și pe fosta directoare economică Smaranda Haracicu și pe cea a Direcției de Comunicare din cadrul PMT, Violeta Mihalache. Judecătorii au hotărât, de asemenea, că cei patru vor achita și prejudiciul în valoare de 27 milioane de lei plus dobânzi și penalități, scrie aradon.ro.

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close