Antena 3 CNN Actualitate Fost subordonat al Elenei UDREA: Dacă aş fi ştiut, aş fi DENUNŢAT-O

Fost subordonat al Elenei UDREA: Dacă aş fi ştiut, aş fi DENUNŢAT-O

Fost subordonat al Elenei UDREA: Dacă aş fi ştiut, aş fi DENUNŢAT-O
Sursa foto: Observatorbn
13 Feb 2015   •   14:43

Fostul secretar de stat de la Ministerul Dezvoltării, Eugen Curteanu, a fost întrebat într-o conferinţă de presă dacă ştia de practicile ilegale de care este cercetată Elena Udrea şi cei din fostul minister., potrivit observatorbn.ro Eugen Curteanu a fost secretar de stat în Guvernarea PDL, în ministerul condus de Udrea.

"Pentru cei 10 la sută care s-ar fi întors la minister, într-o formă sau alta, beneficiarii, respectiv Primăria Bistriţa, vă poate spune mai multe. Dacă aş fi ştiut de vreo o asemenea practică, n-aş fi ezitat să fac ceea ce ar trebui să facă orice om aflat în postura respectivă (n.r. - să facă un denunţ la DNA)", a spus Curteanu.

Întrebat dacă ar fi denunţat-o pe Elena Udrea la DNA, în caz că ar fi ştiut de asemenea practici, Eugen Curteanu a răspuns: "Da, fără doar şi poate! Aşa mi se pare normal! E vorba de un întreg minister, nu e vorba doar de doamna Elena Udrea. Eu nu am nicio reţinere să fac altfel de politică. Întotdeauna am susţinut că trebuie să facem lucrurile cum e absolut normal şi corect"

×
Subiecte în articol: Elena Udrea DNA
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close