x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Fosta şefă a Casei de Sănătate Brăila, plasată sub control judiciar într-un dosar de decontări fictive

de 17 Apr 2018   •   15:39
Fosta şefă a Casei de Sănătate Brăila, plasată sub control judiciar într-un dosar de decontări fictive 16
foto- Pexels

Fostul director al Casei de Asigurări de Sănătate Brăila, Luciana Boboc, este cercetat sub control judiciar într-un dosar privind decontarea ilegală a unor sume importante de bani în baza unor reţete fictive.

Luciana Boboc a fost plasată sub control judiciar de procurorii DIICOT pentru constituirea unui grup infracţional organizat, instigare la comiterea infracţiunii de fraudă informatică în formă continuată, instigare la comiterea infracţiunii de uz de fals în formă continuată şi instigare la comiterea infracţiunii de fals intelectual în formă continuată. 

“S-a reţinut că în anul 2009 a fost înfiinţată societatea SC Ahmeya Pharm SRL - (farmacie), administrator fiind Ştefan (fostă Sgîrcitu) Liliana Valentina. Prin intermediul acestei societăţi, în complicitate cu medici şi funcţionari din cadrul Caselor Judeţene de Asigurări de Sănătate Brăila şi Constanţa, cu ştiinţa majorităţii angajaţilor din cadrul celor patru puncte de lucru ale societăţii, inculpaţii au decontat ilegal sume importante de bani, simulând eliberarea unor medicamente din stocuri scriptice în baza unor reţete fictive, eliberate de medici specialişti sau de familie”, se arată într-un comunicat emis de DIICOT. 

Sursă: Mediafax
sati