Antena 3 CNN Actualitate Fostul şef IPJ Vaslui, acuzat de braconaj de subalterni

Fostul şef IPJ Vaslui, acuzat de braconaj de subalterni

Fostul şef IPJ Vaslui, acuzat de braconaj de subalterni
09 Ian 2011   •   23:02

Omul legii a ieşit la braconat! Poliţiştii din Vaslui i-au deschis dosar penal fostului lor şef după ce l-au prins la vânătoare ilegală. El riscă cinci ani închisoare după ce în maşina lui de teren au fost găsite o căprioară cu puiul ei. Animalele erau proaspăt împuşcate.

Trei oameni şi-au unit forţele pentru a putea da jos din portbagajul maşinii de teren prada. A fost însă nevoie de ceva mai mulţi pentru a-l convinge pe fostul şef al poliţiei şi pe prietenii lui să se dea jos.

Cei patru au fost au fost văzuţi de câţiva localnici, în timp ce umblau cu maşina prin pădurea Găvan, de lângă Vaslui. Oamenii auziseră mai devreme şi câteva focuri de armă, aşa că au alertat ocolul silvic şi poliţia.

Şeful poliţiei a fost prins abia la lăsarea serii. Nu s-a lăsat uşor. A ignorat prima dată semnalele agenţilor de poliţie, nevoiţi să facă un baraj pentru a-l opri.

După ce au fost opriţi şi maşina, percheziţionată, cei patru suspecţi au fost duşi la audieri la sediul Poliţiei, loc în care nu demult Marinică Zărnescu intra ca şef al instituţiei.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, bărbaţii pot sta între şase luni şi cinci ani la închisoare. Marinică Zărnescu s-a pensionat din postul de şef al poliţiei Vaslui în urmă cu patru ani, pe caz de boală. Pe numele lui mai este întocmit un dosar de cercetare penală pentru uz de armă letală.


Fostul şef IPJ Vaslui, acuzat de braconaj

×
Subiecte în articol: braconaj
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close