Antena 3 Actualitate Fratele lui Ștefan Risipițeanu, complicele lui Dincă, mărturisire șocantă. Ce îl punea monstrul din Caracal să facă!

Fratele lui Ștefan Risipițeanu, complicele lui Dincă, mărturisire șocantă. Ce îl punea monstrul din Caracal să facă!

28 Noi 2019   •   18:29
Fratele lui Ștefan Risipițeanu, complicele lui Dincă, mărturisire șocantă. Ce îl punea monstrul din Caracal să facă!

Rudele lui Ștefan Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă, spun că acesta avea probleme cu sănătatea , iar băutura îl făcea să fie violent.

Ion Risipițeanu, fratele suspectului: „Era violent la băutură, numai pagubă ne-a adus. Vara dormea la Dincă în curte, avea grijă de găini și mai făcea treburi, scrie Libertatea.

Îl ținea ca pe un câine, îl plătea, nu îl plătea, el stătea acolo. Dacă a făcut-o nu am ce să-i fac. L-am ajutat destul, m-am săturat”

Aurelia Risipițeanu: „E un om sufletist, nu credeam că e în stare de așa ceva. Avea și ieșiri violente. Știu că îl ajuta cu treburi pe Dincă, dar nu veau o relație prea bună, nu-i dădea bani tot timpul.

Cu băutura avea probleme încă de mic, de când a terminat opt clase. Nu știu să fi avut vreo iubită și de la boală și băutură nici nu s-a căsătorit”
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close