Antena 3 CNN Actualitate Frații Tate rămân în închisoare pentru încă 30 de zile

Frații Tate rămân în închisoare pentru încă 30 de zile

Frații Tate, Tristan și Andrew, rămân în spatele gratiilor.

de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Ian 2023   •   14:36

Frații Andrew și Tristan Tate, arestați preventiv pentru trafic de persoane și viol, rămân în arest pentru încă 30 de zile, după ce mandatele au fost prelungite, vineri, de magistrații Tribunalului București.

Magistrații Tribunalului București au admis cererea procurorilor DIICOT și au decis, în consecință, prelungirea arestării preventive pentru frații Tate începând din 29 ianuarie, până pe 27 februarie.

Citește și: Una dintre victimele fraților Tate, în vizită la cei doi milionari

Procurorii DIICOT i-au reținut pe Andrew și Tristan Tate și pe două suspecte din România la 29 decembrie, fiind acuzați de formarea unui grup infracțional organizat pentru a exploata sexual șase femei. Aceștia au negat că ar fi comis vreo infracțiune.

Cei doi milionari se află în spatele gratiilor de aproape trei săptămâni. Săptămâna trecută au fost vizitați de consulul Marii Britanii din București. Vizita a durat o oră. Frații Tate au apelat la reprezentanții Ambasadei pentru a se asigura că li se respectă toate drepturile în România. 

Astăzi, consulul general american la București a discutat aproape o oră cu fraţii Tate, la Arestul Central.

Între timp, Tristan Tate a fost vizitat în arest de fosta iubită și de fiica lor. De asemenea, a mai fost la ei în arest și o victimă din dosar.

×
Subiecte în articol: frații Tate
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close