Antena 3 CNN Actualitate Una dintre victimele fraților Tate, în vizită la cei doi milionari

Una dintre victimele fraților Tate, în vizită la cei doi milionari

Una dintre victimele fraților Tate, care apare în dosarul întocmit de procurori, a venit în urmă cu foarte puțin timp la arestul central.

de Denisa Dicu    |    19 Ian 2023   •   10:47

Femeia i-a vizitat pe cei doi milionari și le-a adus o plasă cu produse.

Tânăra nu a vrut să dea niciun fel de declarații.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Fiind zi de vizită, Andrew a anunțat deja că va fi vizitat de patru membri ai familiei și de un jurnalist străin. 

Cei doi milionari se află în spatele gratiilor de aproape trei săptămâni. Săptămâna trecută au fost vizitați de consulul Marii Britanii din București. Vizita a durat o oră. Frații Tate au apelat la reprezentanții Ambasadei pentru a se asigura că li se respectă toate drepturile în România. 

Citește și: Mărturia bodyguardului fraților Tate | Câți copii au milionarii: ”Am fost eu personal cu Tate și i-am văzut o fată”

La arestul central au mai venit până acum mai mulți tineri pentru a-și exprima susținerea față de idolii lor. S-au plimbat cu mașinile și au ascultat melodia preferata a lui Andrew Tate. Și în alte țări, admiratorii celor doi britanici au făcut și proteste în stradă. 

La DIICOT trebuia sa fie audiat Bogdan Stancu, bodyguard-ul fraților Tate, care are calitate de martor în dosar. Audierea lui a fost însă amânată. 

Între timp, a fost audiat Vlad Obu, având la fel calitatea de martor în dosar. Deși se laudă în mediul online ca a învățat de la frații Tate tot ce știe, după ce a fost audiat de procurorii DIICOT, a declarat ca nu înțelege de ce s-a ajuns la percheziții și că nu a avut nicio conexiune business cu frații Tate. 

Acum procurorii se află în etapa în care fac percheziții informatice. Prin această etapă ar trebui să treacă și frații Tate. Procedura prevede sa fie scoși din arest pentru a fi prezenți în timpul în care dispozitivele lor electronice sunt percheziționate informatic. Se caută conversații pe rețele sociale cu victimele. 

Între timp, avocații își pregătesc apărarea pentru că în cursul săptămânii viitoare va expira perioada arestului preventiv pentru 30 de zile. Asta înseamnă ca Andrew și Tristan Tate, împreună cu complicele lor, vor ajunge din nou în fata judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul București, care va decide dacă va prelungi măsura sau nu. 

×
Subiecte în articol: frații Tate
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close