Antena 3 Actualitate Frunda: Care e problema? Vine secuiul de la Miercurea Ciuc, ia o bucată din Harghita şi o duce la Budapesta?

Frunda: Care e problema? Vine secuiul de la Miercurea Ciuc, ia o bucată din Harghita şi o duce la Budapesta?

06 Feb 2013   •   23:39
Frunda: Care e problema? Vine secuiul de la Miercurea Ciuc, ia o bucată din Harghita şi o duce la Budapesta? Foto: Antena 3

Liderul UDMR Gyorgy Frunda a declarat în ediţia de miercuri seară a emisiunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3, că este un ferm susţinător al autonomiei teritoriale pe tot teritoriul României, adăugând că dorinţa maghiarilor nu este "să scoată Transilvania din România" şi că "viitorul Europei este viitorul regiunilor".

Frunda i-a criticat pe liderii Partidul Civic Maghiar, care militează doar pentru o autonomie a Ţinutului Secuiesc, subliniind că el îşi doreşte ca "la Craiova să fie aceeaşi autonomie ca la Târgu Mureş".

"Care este problema? Vine secuiul de la Miercurea Ciuc, ia o bucată din Harghita şi o duce la Budapesta?  Nu înţelegeţi că noi nu vrem să scoatem Transilvania din România, nu vrem modificarea graniţelor. Nu vedeţi că viitorul Europei e viitorul regiunilor?", a continuat liderul UDMR la Antena 3.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close