Antena 3 CNN Actualitate Urmărire cu focuri de armă. Individ fugar împușcat de polițiști

Urmărire cu focuri de armă. Individ fugar împușcat de polițiști

Urmărire cu focuri de armă în județul Prahova. Un individ dat în urmărire națională care a fugit de oamenii legii a fost împușcat de polițiști. Bărbatul era condamnat la închisoare pentru vătămare corporală din culpă, dar și lovire.

Urmărire cu focuri de armă. Individ fugar împușcat de polițiști
de Gabriel Dano    |    17 Oct 2021   •   08:28

Aceste fusese observat de un echipaj de poliție în zona în care își are domiciliul. La vederea oamenilor legii, acesta a luat-o la fugă. Polițiștii au plecat imediat în urmărirea lui, iar după somarea legală și executarea unui foc de armă în plan vertical oamenii legi au tras mai multe focuri în direcția în care se deplasa acesta.

"Unul dintre gloanțe și-a atins ținta, astfel că bărbatul a căzut la pământ și a fost prins. Un echipaj medical a ajuns la fața locului să-i acorde bărbatului îngrijiri medicale și să-l transporte la spital. După ce va fi externat, acesta va fi încarcerat pentru executarea pedepsei cu închisoarea pentru vătămare corporală din culpă și lovire sau alte violențe", a transmis corespondentul Antena 3 Alexandru Judeu.

 

×

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close