Antena 3 CNN Actualitate Fulgy, fiul Clejanilor, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare

Fulgy, fiul Clejanilor, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare

Fulgy, fiul lui Viorica și Ioniță de la Clejani a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie.

Fulgy, fiul Clejanilor, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare
de Ana-Maria Bujor    |    22 Apr 2022   •   11:39

De asemenea, el va trebui să achite și daune de cel puțin 10 mii de lei tânărului care l-a reclamat.

Judecătorii au decis să-l condamne pe Fulgy, fiul Vioricăi şi al lui Ioniţă de la Clejani la doi ani cu suspendare pentru tâlhărie, de asemenea tânărul trebuie să achite şi daune de 10.000 de lei, persoanei care l-a reclamat.  

Magistraţii au dat verdictul în cazul lui Fulgy, iar autorităţile au fost extrem de dure cu tânărul artist. Fulgy a fost condamnat la 2 ani cu suspendare, dar sentinţa poate fi atacată cu apel. 

Fulgy a fost condamnat la doi cu suspendare pentru jefuirea unui jurnalist, în luna iulie a anului trecut. Fiul Clejanilor este nevoit să achite și daune materiale, plus cheltuieli de judecată. 

Fiul Clejanilor trebuie să plătească 10.000 de lei, iar la cea mai mică abatere de la lege, poate ajunge în spatele gratiilor. De asemenea, el este nevoit să anunțe autorităților orice schimbare de domiciliu, sau deplasare care depășește durata de cinci zile. 

”Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: – să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, la datele fixate de acesta; – să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; – să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; – să comunice schimbarea locului de muncă; – să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. (…)" , se arată în hotărârea instanței.

×
Subiecte în articol: Fulgy clejani inchisoare
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close