Antena 3 CNN Actualitate Fulgy a fost reţinut de Poliţie, după ce a bătut un jurnalist şi i-a furat telefonul mobil

Fulgy a fost reţinut de Poliţie, după ce a bătut un jurnalist şi i-a furat telefonul mobil

Fulgy a fost reţinut de Poliţie, în această seară, după ce a bătut un jurnalist şi i-a furat telefonul mobil, pe stradă.

Fulgy a fost reţinut de Poliţie, după ce a bătut un jurnalist şi i-a furat telefonul mobil
Sursa foto: Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    10 Iul 2021   •   23:26

Fulgy a ajuns în arestul Poliţiei, după ce, pe tot parcursul zilei, dar şi noaptea trecută, a fost implicat în mai multe scandaluri cu familia sa.

Noaptea trecută, fiul Vioricăi şi al lui Ioniţă de la Clejani, a făcut un scandal monstru şi şi-a acuzat tatăl că l-a sechestrat în casă, dar şi că îl şantajează.

Mai mult, el a fost dimineaţă la sediul Poliţiei, acolo unde a scris o plângere împotriva tatălui său, însă înainte să o semneze a rupt-o şi a anunţat că nu îi poate face rău tatălui său.

În această după-amiază, Fulgy a fost implicat într-un nou scandal cu un jurnalist. Potrivit poliţiştilor, Fulgy l-a lovit cu pumnul pe jurnalist şi i-a furat telefonul, iar acesta din urmă a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Reacţia Poliţiei, după ce Fulgy a fost reţinut

"La data de 10.07.2021, în jurul orei 14.00, Secția 12 Poliție a fost sesizată , prin apel  112, de către un jurnalist, cu privire la faptul că în  timp ce realiza un reportaj despre o  familie cunoscută  în spațiul public, un membru al familieil-a lovit cu pumnul și  deposedat de telefonul mobil. 

La fata locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au luat legătură cu persoana vătămată, stabilind că cele sesizate se confirmă, reporterul recuperând telefonul până la sosirea polițiștilor . 

Tânărul reclamat a fost condus la audieri la sediul subunității de poliție. 

Au fost identificați și audiați mai mulți martori, fiind vizionate și mai multe seturi de imagini.

În cauză sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cu tânărul în cauză în stare de reținere", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Fulgy
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close