Antena 3 CNN Actualitate Fundaţia Dan Voiculescu - Partener Educaţional al Târgului ASE Job&Internship Fair 2019. Oportunități de angajare pentru studenții și absolvenții de la ASE

Fundaţia Dan Voiculescu - Partener Educaţional al Târgului ASE Job&Internship Fair 2019. Oportunități de angajare pentru studenții și absolvenții de la ASE

Fundaţia  Dan Voiculescu - Partener Educaţional al Târgului ASE Job&Internship Fair 2019. Oportunități de angajare pentru studenții și absolvenții de la ASE
16 Apr 2019   •   14:43

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României participă mâine, 17 aprilie, la Târgul de Joburi al Academiei de Studii Economice, Job&Internship Fair 2019, care va avea loc între orele 10:00-18:00, în clădirea „Ion N. Angelescu” (Bastiliei),  la parter, etajele 1 și 2.

Ca și în anii trecuți, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este partener educaţional al târgului organizat de Academia de Studii Economice din București (ASE), în colaborare cu Uniunea Studenților Academiei de Studii Economice din București (USASE), Asociația ALUMNI ASE, Asociația Facultăților de Economie din România și Fundația ASE.

În cadrul târgului, Fundația Dan Voiculescu își va prezenta oferta de stagii de practică și joburi specifice comunității organizațiilor non-guvernamentale, dar și un program de workshopuri de consiliere în carieră și orientare vocaţională, precum și oferte de voluntariat.

Atractivitatea unui internship sau a unui job în cadrul unui ONG constă în însușirea și dezvoltarea unor abilități profesionale aplicate, a competețelor lucrului în echipă sau managementului de proiect și reprezintă șansa de a câstiga experiență profesională reală și, la final, de a obține un loc de muncă permanent, fie în cadrul unei organizații non-guvernamentale, fie în domeniul ales.

Aflat la cea de-a şasea ediţie, târgul de joburi conectează companiile cu studenţii sau tinerii absolvenţi, aflaţi în căutarea unui job sau a unui stagiu de practică.  În cadrul târgului, companiile  îşi prezintă ofertele  sau susţin workshopuri, în care studenţii pot afla nevoile specifice ale angajatorilor şi aspectele care primează în procesul de selecţie.

Ediţia de anul trecut a conectat ofertele a peste 20 de angajatori, respectiv mii de locuri de muncă disponibile pentru studenții de la ASE, cu cei 2000 de participanţi.

 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close