Antena 3 CNN Actualitate Funerare24 - Servicii funerare București

Funerare24 - Servicii funerare București

​​​​​​​Moartea face inevitabil parte din realitatea umana. Mai devreme sau mai tarziu, cu totii ne confruntam cu pierderea unei persoane dragi. Iar in astfel de momente, aceasta finalitate a existentei noastre pe Pamant este si mai greu de acceptat si inteles.

Funerare24 - Servicii funerare București
de Georgiana Adam    |    18 Ian 2021   •   21:40

Pana la urma, trebuie sa acceptam ca doar Dumnezeu stie de ce si cand se va intampla asta pentru fiecare dintre noi. Ce putem noi face e sa onoram persoana pierduta si prin respectarea traditiilor si ritualurilor noastre ca popor crestin si cu obiceiuri mostenite de la stramosi. Primul pas il reprezinta alegerea unei firme de pompe funebre. Exista o bogata oferta de servicii funerare in Bucuresti, insa agentia Funerare 24 va ofera garantia ca nu veti fi dezamagit indiferent ce servicii sau pachete funerare complete ati alege.

SLUJBA FUNERARA

Slujba de inmormantare reprezinta ceremonia de inhumare a persoanei decedate. Conform canoanelor bisericesti, serviciul ritualic poate fi indeplinit numai de catre un duhovnic. Noi, crestinii ortodocsi, consideram slujba de inmormantare ca fiind cel mai important ritual. Multi oameni, chiar si profund religiosi, se intreaba de ce este necesara slujba religioasa de inmormantare a decedatului – din moment ce sufletul sau a parasit deja trupul in momentul mortii. De fapt, serviciile funerare sunt necesare pentru a curata sufletul celui decedat de pacatele si poverile vietii pamantesti. Pacatele ii sunt iertate, iar sufletul poate sa faca fata incercarilor pe drumul catre eternitate.

 O consultatie calificata cu privire la tot ce inseamna servicii funerare si slujba de inmormantare se poate obtine de la agentia Funerare24.ro. Agentii firmei va vor da raspunsuri la toate intrebarile care va intereseaza si vor stabili o intalnire cu membrii familiei decedatului pentru a clarifica toate detaliile ceremoniei funerare. 

In caz de deces in familie puteti incerca, desigur, sa va ocupati singur de intreg procesul funerar, inclusiv de slujba de inmormantare. Insa apelarea la specialisti in materie de servicii funerare poate nu numai sa va scape de timp pierdut si stress, ci si sa va ajute sa economisiti bani. Mai ales daca alegeti un pachet funerar complet. Funerare 24 va calcula si planifica in functie de pachetul ales tot ceea ce este necesar din punct de vedere funerar si al slujbei de inmormantare. In functie de dorinta dumneavostra, puteti participa sau puteti lasa totul in seama specialistilor agentiei Funerare 24. Care vor insoti cortegiul funerar in ziua inmormantarii si se vor asigura ca totul se desfasoara conform programului stabilit, respectand atat cerintele funerare cat si pe cele religoase.

CONSULTANTA FUNERARA

Echipa Funerare24.ro acorda consultatii de specialitate atat la sediul agentiei cat si intr-un loc si la un moment ales de client. Daca aveti nevoie de asistenta funerara puteti conta pe sfaturile si ajutorul agentilor profesionisti F24. Toti angajatii sunt specialisti calificati in domeniul servicii funerare si isi imbuntatesc constant si permanent competenta, informandu-se si ingloband in oferta agentiei cerintele actuale (nu numai la nivel national, ci  si international) in materie de servicii si produse funerare.

Pentru orice intrebari din domeniul funerar, puteti apela cu incredere la specialistii agentiei Funerare 24, la numarul de telefon de pe site-ul funerare24.ro

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close