Antena 3 CNN Actualitate Funeriu: Eliminarea din bacalaureat a 661 de candidaţi, dublu faţă de anul trecut, nu e deloc fericire

Funeriu: Eliminarea din bacalaureat a 661 de candidaţi, dublu faţă de anul trecut, nu e deloc fericire

Funeriu: Eliminarea din bacalaureat a 661 de candidaţi, dublu faţă de anul trecut, nu e deloc fericire
Sursa foto: Foto: Intact Images
03 Iul 2011   •   10:34

Eliminarea de la bacalaureat a peste 600 de candidaţi nu este "deloc fericire", a declarat Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, citat de Mediafax.

Ministrul a adăugat că România se poate "însănătoşi" dacă sistemul educaţional furnizează oameni care ştiu că rezultatele se obţin prin muncă, onestitatate şi că frauda nu e o soluţie.
   
Ministrul Educaţiei a precizat, sâmbătă seară, într-o conferinţă de presă, la Cluj, că are un sentiment de "disconfort major", când vede "comentatori politici angajaţi de unele posturi de televiziune care se laudă în direct şi la o oră de vârf că au fraudat bacul la Fizică".
   
Ministrul Daniel Funeriu a participat, sâmbătă seară, la festivitatea de absolvire a studenţilor de Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca, la care au mai fost prezenţi oficialităţi locale şi judeţene, rectorii universităţilor de medicină din România, precum şi mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuţ.
   
La UMF Cluj-Napoca au absolvit 1.180 de studenţi de la 11 specializări.
   
Ministerul Educaţiei a înregistrat 661 de eliminări la prima sesiune a bacalaureatului din 2011, candidaţii daţi afară de la test pentru fraudă nemaiputând susţine examenul în toamna acestui an şi nici în vara anului viitor.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close