Antena 3 CNN Actualitate Furie oarbă sau tentativă de crimă? Un bărbat a tăiat coarda unui alpinist utilitar pentru că l-a enervat

Furie oarbă sau tentativă de crimă? Un bărbat a tăiat coarda unui alpinist utilitar pentru că l-a enervat

Furie oarbă sau tentativă de crimă? Un bărbat a tăiat coarda unui alpinist utilitar pentru că l-a enervat
Sursa foto: Foto: alpin-radalex.webs.com
de N.B.    |    22 Oct 2011   •   20:10

Un bărbat din Constanţa a tăiat intenţionat coarda de susţinere a unui alpinist utilitar care îi zugrăvea blocul, pentru că l-a înfuriat. Bărbatul s-a prăbuşit trei etaje şi ar putea rămîne infirm pe viaţă.

Povestea este incredibilă: muncitorul tencuia faţada blocului, aflat în reabilitare. Un vecin, supărat teribil că îi stropeşte geamurile, a ieşit la fereastră şi i-a tăiat alpinistului utilitar frînghia cu care era suspendat, între etajele trei şi patru. Bărbatul s-a prăbuşit.

L-au zărit doar oamenii din blocul vecin. Era întins pe jos, grav rănit. Toţi au sărit să îl ajute. Mai puţin locatarul care i-a tăiat frînghia. Încă supărat de deranj, omul a ieşit furios din bloc. Nu să ajute. Ci, să-şi mai verse un pic năduful. Senin, el şi-a recunoscut fapta. De parcă n-ar fi făcut nicio greşeală.

Muncitorul a scăpat cu viaţă. Însă, lovitura a fost atît de cumplită, încît ar putea rămîne paralizat pentru totdeauna. Le-a spus medicilor că nu-şi simte picioarele. În funcţie de diagnostic, locatarul furios riscă să fie acuzat de tentativă de omor sau vătămare corporală gravă.

 


×
Subiecte în articol: prabusit taiat bloc
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close