Antena 3 Actualitate Furie oarbă sau tentativă de crimă? Un bărbat a tăiat coarda unui alpinist utilitar pentru că l-a enervat

Furie oarbă sau tentativă de crimă? Un bărbat a tăiat coarda unui alpinist utilitar pentru că l-a enervat

de N.B.    |    22 Oct 2011   •   20:10
Furie oarbă sau tentativă de crimă? Un bărbat a tăiat coarda unui alpinist utilitar pentru că l-a enervat
Sursa foto: Foto: alpin-radalex.webs.com

Un bărbat din Constanţa a tăiat intenţionat coarda de susţinere a unui alpinist utilitar care îi zugrăvea blocul, pentru că l-a înfuriat. Bărbatul s-a prăbuşit trei etaje şi ar putea rămîne infirm pe viaţă.

Povestea este incredibilă: muncitorul tencuia faţada blocului, aflat în reabilitare. Un vecin, supărat teribil că îi stropeşte geamurile, a ieşit la fereastră şi i-a tăiat alpinistului utilitar frînghia cu care era suspendat, între etajele trei şi patru. Bărbatul s-a prăbuşit.

L-au zărit doar oamenii din blocul vecin. Era întins pe jos, grav rănit. Toţi au sărit să îl ajute. Mai puţin locatarul care i-a tăiat frînghia. Încă supărat de deranj, omul a ieşit furios din bloc. Nu să ajute. Ci, să-şi mai verse un pic năduful. Senin, el şi-a recunoscut fapta. De parcă n-ar fi făcut nicio greşeală.

Muncitorul a scăpat cu viaţă. Însă, lovitura a fost atît de cumplită, încît ar putea rămîne paralizat pentru totdeauna. Le-a spus medicilor că nu-şi simte picioarele. În funcţie de diagnostic, locatarul furios riscă să fie acuzat de tentativă de omor sau vătămare corporală gravă.

 
Get Adobe Flash player

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close