Antena 3 CNN Actualitate Furtuna a prăpăd pe calea ferată. Cele mai afectate, regionale Timișoara, Iași, Brașov și Craiova

Furtuna a prăpăd pe calea ferată. Cele mai afectate, regionale Timișoara, Iași, Brașov și Craiova

CFR SA a informat că în cursul nopții de vineri spre sâmbătă zeci de arbori au căzut pe firele de contact ale căii ferate, ceea ce a dus la întârzierea unor trenuri.

Furtuna a prăpăd pe calea ferată. Cele mai afectate, regionale Timișoara, Iași, Brașov și Craiova
de Gabriel Dano    |    26 Iun 2021   •   12:14

Potrivit CFR SA, circulația feroviară se desfășoară sâmbătă în condiții speciale pe anumite intervale de stații de pe raza Regionalei CF Brașov, unde se intervine pentru remedierea deranjamentelor înregistrate la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact.

În cursul nopții, pe raza regionalelor Timișoara, Iași, Brașov și Craiova, din cauza rafalelor puternice de vânt, zeci de arbori s-au prăbușit pe firul de contact, provocând deranjamente grave la sistemul de alimentare cu energie electrică.

„Personalul feroviar a intevenit încă din cursul nopții pentru remedierea deranjentelor, interval orar în care mai multe trenuri au fost oprite temporar, în stațiile de pe traseu, până la finalizarea intervențiilor”, a transmis compania.

De asemenea, CFR SA anunță că sâmbătă pe relația Răstolița-Deda Bistra se circulă în continuare cu tracțiune diesel, până la finalizarea intervențiilor cu drezina pantograf.

Sunt întârzieri de sute de minute pentru trenurile care vin din țară spre Capitală. De exemplu, garnitura care vine de la Arad are 360 de minute întârziere.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close