Antena 3 CNN Actualitate Furtună în București!

Furtună în București!

Furtună în București!
Sursa foto: Foto: Antena 3.ro
06 Iul 2017   •   18:33

A început furtuna în București, după ce meteorologii au emis o atenţionare nowcasting Cod galben de furtună pentru localităţi din mai multe județe, începând cu joi seară.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare nowcasting Cod galben de furtună pentru Ilfov, unde vor fi frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, grindină de mici dimensiuni, averse de ploaie ce vor depăși izolat 15-20 l/mp.

De asemenea, numeroase localități din Argeș, Prahova, Dâmbovița, Bistrița-Năsăud, Galați și Vâlcea sunt, joi seară, sub cod galben de furtună. Pentru Cluj, meteorologii au emis cod portocaliu de furtună.

ANM: Revin ploile!

În nordul, centrul şi nord-estul ţãrii şi în zonele montane şi submontane vremea va fi în general instabilã, vor fi înnorãri temporar accentuate, averse şi descãrcãri electrice, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

În sud şi în sud-vest, va fi o vreme cãlduroasã, iar fenomene asociate instabilitãţii atmosferice se vor semnala pe arii restrânse dupã-amiaza şi cu caracter local seara, cu precãdere în Dobrogea şi jumãtatea de est a Munteniei. Izolat va cãdea grindinã, iar cantitãţile de apã vor depãşi 20...25 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri locale, în special asociat averselor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 22...23 de grade în extremitatea de nord a ţãrii şi 33...34 de grade în cea de sud-vest.

 

 

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close