Antena 3 CNN Actualitate Furtunile au produs pagube însemnate în mai multe zone ale României

Furtunile au produs pagube însemnate în mai multe zone ale României

Furtunile au produs pagube însemnate în mai multe zone ale României
11 Iun 2015   •   09:12

Furtuna de ieri după-amiază a produs pagube în mai multe oraşe ale ţării. În Capitală, 11 copaci au fost doborâţi de vântul puternic şi cinci maşini au fost avariate de crengile căzute.

O furtună puternică, însoţită de căderi de grindină, s-a abătut peste municipiul Reşiţa. Bucăţi de gheaţă de mărimea unei nuci au lovit parbrizele maşinilor. Gurile de canalizare nu au mai făcut faţă ploii, iar străzile au fost inundate de apă în mai multe părţi ale oraşului.

Furtuna a provocat probleme şi în Focşani. Ploaia torenţială şi vântul puternic au rupt crengi şi cabluri electrice pe mai multe străzi din oraş.

Pompierii au scos şi o maşină dintr-o groapă plină de apă, care se formase în urma lucrărilor de reabilitare a reţelei canalizare. Dacă nu se intervenea la timp, maşina risca să se afunde şi mai mult în groapă.

Un trăsnet a afectat şi reţeaua de înaltă tensiune a căilor ferate, între staţiile Focşani şi Gugeşti. Trenurile au stat pe loc timp de două ore.

În Bacău, un băiat de 13 ani din localitatea Faraoani, a ajuns la spital după ce un trăznet a lovit în apropierea sa. Din fericire, copilul a scăpat doar cu câteva răni uşoare.


×
Subiecte în articol: furtuna
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close