Antena 3 CNN Actualitate Gabriel era dimineață în intersecție la Piața Iancului, în București, când a văzut ceva absolut teribil: "S-a aruncat înapoi pe trecere, doar pentru atât"

Gabriel era dimineață în intersecție la Piața Iancului, în București, când a văzut ceva absolut teribil: "S-a aruncat înapoi pe trecere, doar pentru atât"

Gabriel era dimineață în intersecție la Piața Iancului, în București, când a văzut ceva absolut teribil: "S-a aruncat înapoi pe trecere, doar pentru atât"
27 Mar 2019   •   14:21

Soțul cântăreței Cristina Bălan, Gabriel Bălan, a avut parte de o întâmplare absolut răvășitoare, miercuri dimineața, când se afla în zona Piața Iancului, din București.

"Dimineață, intersecție Piața Iancului, oră de vârf. Vă imaginați tabloul. Abia se făcuse verde pentru mașini. O doamnă, undeva spre 70 ani, după ce abia-abia traversase, practic "s-a aruncat" înapoi pe trecere, deși mașinile se mișcau deja, pentru că, undeva pe zebră, văzuse o monedă de 50 bani.

Și-a pus viața în pericol pentru 50 bani.
cinci-zeci-de-fucking-bani......

Acum vreo două zile, cu Cristina și picii în mașină, ascultam Itsy Bitsy FM. Întrebarea emisiunii respective, "Cum ar arata lumea perfecta pentru tine?" (nu mai știu exact formularea, dar asta era esența)

O mulțime de kindărei, diverse vârste, implicit diverse opinii. Răspunsul unei fetițe de aproape 6 ani, însă, îmi tot revine în minte ca un ecou. "...aș vrea să nu mai existe tristețea".", a scris Gabriel Bălan, pe Facebook.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close