Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Eminovici, cardiolog renumit, în stare gravă din cauza SARS CoV-2. Va fi transferată în Germania

Gabriela Eminovici, cardiolog renumit, în stare gravă din cauza SARS CoV-2. Va fi transferată în Germania

Gabriela Eminovici, șefa Secției Cardiologie din cadrul Spitalului Județean Sibiu, se află în stare gravă, după ce a fost infectată cu coronavirus. Aceasta a primit aprobare pentru a fi transferată în Germania, unde colegii medici vor face tot posibilul pentru a-i salva viața.

Gabriela Eminovici, cardiolog renumit, în stare gravă din cauza SARS CoV-2. Va fi transferată în Germania
Sursa foto: pexels
de Laura Dinu    |    29 Apr 2021   •   14:19

Medicul Gabriela Eminovici a fost internată în data de 20 aprilie, fiind infectată cu coronavirus. Câteva zile mai târziu, starea ei de sănătate s-a agravat și a fost transferată în modularul ATI COVID.

Familia femeii a găsit un spital din Germania unde speră că aceasta ar putea primi o șansă la viață. Transferul a fost deja aprobat, însă transportul cu o aeronavă specială costă 40.000 de euro, astfel încât familia a făcut apel pe o rețea socială pentru a strânge fondurile într-un timp cât mai scurt. 

Potrivit unor surse, medicul sibian ar fi fost deja transferat la Oradea, de unde decolează aeronavele spre Germania. Femeia a ajuns la Oradea miercuri seara, însă starea ei este în continuare gravă, scrie Ora de Sibiu

Din păcate însă, pentru că familia nu a găsit o aeronavă disponibilă, pentru moment, medicul a pierdut locul din secția ATI a spitalului din Germania. Va rămâne însă la Oradea până când se va elibera un loc și în același timp va fi o aeronavă disponibilă.

 

 

×
Subiecte în articol: gabriela eminovici
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close