Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Eminovici, șefa Secției Clinice Cardiologie de la Sibiu, a murit

Gabriela Eminovici, șefa Secției Clinice Cardiologie de la Sibiu, a murit

Gabriela Eminovici, șefa Secției Clinice Cardiologie 1 din Sibiu, a murit după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2.

Gabriela Eminovici, șefa Secției Clinice Cardiologie de la Sibiu, a murit
de Gabriel Dano    |    29 Apr 2021   •   23:10

Reprezentanții spitalului în care medicul Gabriela Eminovici era zi de zi în slujba pacienților săi, au făcut cumplitul anunț:

„Dragi prieteni, cu mare tristețe vă anunțăm că dna. Dr. Eminovici Gabriela, medicul șef al Secției Clinice Cardiologie I a SCJU Sibiu, a pierdut, din păcate, lupta cu virusul Sars-Cov2. Dumnezeu să o ierte și să o odinească în pace!”, este mesajul reprezentanților Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

„S-a stins din viață un cardiolog de excepție, cu o pregătire deosebită și cu o reală vocație, iar medicina sibiană este de astăzi, mai săracă, pierzând un profesionist desăvârșit. Dna. Dr. Gabriela Eminovici s-a dedicat permanent meseriei și pacienților pe care i-a îngrijit cu devotament și empatie și va rămâne mereu atât în inimile colegilor săi cât și în inimile pe care le-a tratat și le-a dat șansa la viață”, a fost un alt mesaj transmis de cei care au cunoscut-o.

Medicul Gabriela Eminovici a fost internată în data de 20 aprilie, fiind infectată cu coronavirus. Câteva zile mai târziu, starea ei de sănătate s-a agravat și a fost transferată în modularul ATI COVID.

Familia femeii găsise un spital din Germania unde spera ca aceasta să primească ajutorul salvator. Transferul fusese deja aprobat, însă transportul cu o aeronavă specială costa 40.000 de euro, așa că familie făcuse apel pe o rețea socială pentru a strânge fondurile într-un timp cât mai scurt.Din păcate, organismul medicului a cedat.

Dragi prieteni, cu mare tristețe vă anunțăm că dna. Dr. Eminovici Gabriela, medicul șef al Secției Clinice Cardiologie...

Posted by Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu on Thursday, April 29, 2021

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close