Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: "Am primit peste 5.000 de solicitări pentru procedurile FIV"

Gabriela Firea: "Am primit peste 5.000 de solicitări pentru procedurile FIV"

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, spune că a primit peste 5.000 de solicitări din partea persoanelor care doresc să beneficieze de sprijinul oferit de la stat pentru procedurile de fertilizare in vitro (FIV).

Gabriela Firea: "Am primit peste 5.000 de solicitări pentru procedurile FIV"
Sursa foto: Facebook | Gabriela Firea
de Ştefan Petrică    |    15 Dec 2022   •   09:57

"Am primit peste 5.000 de solicitări din partea persoanelor care doresc să beneficieze de sprijinul financiar oferit de Ministerul Familiei pentru procedurile FIV", a scris ministrul pe pagina de Facebook.

Ministrul a mai anunțat că doritorii pot trimite în continuare dosarele de înscriere, astfel ca oricine poate avea șansa de a primi sprijinul financiar de 3.000 euro.

"Toate dosarele transmise acum sunt valabile și în anul 2023. Avem resursele necesare pentru a deconta 12.500 de proceduri FIV acum și anul viitor", a mai menționat ministrul.

În 2023, procesarea documentelor va începe în 9 Ianuarie, dar dosarele pot fi trimise continuu pe adresa de e-mail [email protected].

? Am primit peste 5.000 de solicitări din partea persoanelor care doresc să beneficieze de sprijinul financiar oferit de...

Publicată de Gabriela Firea pe Miercuri, 14 decembrie 2022

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea fertilizare in vitro
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close