Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Familiei anunță câteva din măsurile luate pe final de an

Ministrul Familiei anunță câteva din măsurile luate pe final de an

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, face un scurt bilanț la final de an în care arată câteva din măsurile luate pentru categoriile defavorizate ale societății.

Ministrul Familiei anunță câteva din măsurile luate pe final de an
Sursa foto: Facebook
de Alexandra Dima    |    29 Dec 2021   •   15:25

Gabriela Firea anunță câteva din măsurile luate la final de an, exprimându-și speranța că în 2022 va fi loc de mai mult și de mai bine cu echipa PSD la guvernare care pune oamenii pe primul loc. 

"Pensionarii cu venituri din pensii şi indemnizaţie socială de până la 1.429 lei pe lună, indiferent dacă realizează sau nu alte venituri, vor beneficia de compensarea cu 90% a preţului de referinţă al medicamentelor.

S-au adoptat și normele legale pentru implementarea programului pilot prin care se va asigura suport alimentar pentru preşcolarii şi elevii din 150 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat.

Pentru a reduce pierderile și a contracara efectele scumpirilor la gaze și la energia electrică, guvernul va oferi sprijin financiar pentru investiţiile destinate producţiei şi distribuţiei de energie termică în sistemul centralizat. Schema de ajutor de stat va putea fi accesată până la 31 decembrie 2023." - a anunțat Ministrul Familiei pe contul său de Facebook.

Tot miercuri, Gabriela Firea, fost Primar General al Capitalei, a avut o intervenție în care l-a acuzat pe Nicușor Dan că că a pierdut 10 milioane de euro de la Ministerul Mediului pentru pistele de biciclete din oraș. 

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Ministrul Familiei
Parteneri
Hidroelectrica, schimbări importante pentru clienți: "Au apărut opțiuni noi!"
x close