Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea a semnat contractul de mediere cu Traian Băsescu

Gabriela Firea a semnat contractul de mediere cu Traian Băsescu

Gabriela Firea a semnat contractul de mediere cu Traian Băsescu
13 Noi 2015   •   11:48

Gabriela Firea a semnat un contract de mediere cu Traian Băsescu. Fostul preşedinte a apelat la un mediator pentru stingerea conflictului cu senatorul PSD. Gabriela Firea spune însă că semnarea acestui contract nu înseamnă că îşi retrage acuzaţiile pe care i le aduce fostului şef al statului.

"Am semnat un contract de mediere cu mediatoarea trimisă la domnul Bolcaş de Traian Băsescu. Asta înseamnă o procedură intermediară care oricum va deveni obligatorie în curand, conform legii, ca o etapă preliminară trimiterii dosarului în instanţă. Nu înseamnă că ne-am împăcat dar înseamnă că este posibil să ajungem la o formulă de stingere a litigiului, permisă de lege. Eu nu îmi doresc altceva decât ca fostul preşedinte să admită că a greşit când a ponegrit Parlamentul în general şi pe mine ca parlamentar, în mod direct şi repetat, prin atacuri furibunde atât la calitatea de senator cât şi faţă de mine personal şi familia mea", a declarat Gabriela Firea. 

Gabriela Firea l-a acuzat de şantaj pe Traian Băsescu, însă procurorii de la Parchetul General au schimbat încadrarea faptei, iar fostul preşedinte este acuzat acum de ameninţare. 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close