x close

Gabriela Firea: Apelând la mediere, Traian Băsescu recunoaşte că a greşit

de S.T.    |    24 Sep 2015   •   10:54

Senatoarea Gabriel Firea se va consulta cu un mediator pentru a vedea ce înseamnă această procedură. Asta după ce Traian Băsescu a cerut medierea când procurorii au schimbat încadrarea de la şantaj la ameninţare în acest dosar.

Gabriela Firea urmează să decidă dacă va accepta sau nu acest lucru. "Eu nu am nici de ce să mă împac cu Traian Băsescu, nici de ce să mă cert. Eu am depus o plângere în faţa instituţiilor statului în dublă calitate de cetăţean şi de parlamentar, din cauza afirmaţiilor calomnioase pe care le-am considerat ameninţări şi şantaj din partea fostului preşedinte. După audierile care au avut loc la Parchet, după apropae 1 an de zile de când suntem în această fază de cercetare, domnul Băsescu, prin avocaţii săi, ne-a trimis printr-o doamnă mediator o solicitare de întâlnire la mediere", a spus Gabriela Firea, joi, la "Previziunile zilei".

"Eu, domnul avocat Bolcaş şi doamna mediator ne vom întâlni. Nu mi se părea normal să refuz invitaţia doamnei mediator la o discuţie în care să-mi explice concret în ce ar consta medierea, care ar fi paşii de făcut şi pe urmă să luăm o decizie. Cred că am o imensă responsabilitate în primul rând pentru românii care m-au susţinut după acel moment greu atât pentru mine cât şi pentru familia mea", a mai spus senatoarea.

Citeşte mai multe despre:

Gabriela Firea Traian Basescu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati