Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, atac la Alina Gorghiu. De ce o acuză primarul Capitalei pe şefa PNL

Gabriela Firea, atac la Alina Gorghiu. De ce o acuză primarul Capitalei pe şefa PNL

Gabriela Firea, atac la Alina Gorghiu. De ce o acuză primarul Capitalei pe şefa PNL
Sursa foto: Foto: Facebook
23 Oct 2016   •   10:51

Gabriela Firea i-a răspuns dur Alinei Gorghiu, după ce aceasta a lansat un apel către Primăria Capitalei să permită manifestarea paşnică a oamenilor. 

Edilul general o acuză pe şefa liberală că vrea să dezinformeze populaţia. Scandalul dintre cele două politiciene vine în contextul incidentelor violente înregistrate la mitingul „Luptă pentru Basarabia”, iar Firea îi atrage atenţia preşedintelui PNL că jandarmii, care au intervenit în forţă, sunt în subordinea Guvernului, nu a Primăriei. 

„Condamn cu fermitate atitudinea iresponsabilă a preşedintelui PNL, Alina Gorghiu, care acuză Primăria Capitalei de escaladarea tensiunilor şi violenţelor între jandarmi şi participanţii la mitingul unionist din Bucuresti. Astfel de atitudini manipulatoare sunt extrem de periculoase şi pot determina o creştere a violenţelor în următoarea perioadă. Primăria Capitalei, prin Comisia tehnică de avizare a manifestaţiilor publice, nu a facut altceva decat sa aprobe un mars organizat pentru a transmite un mesaj de unire a Romaniei cu Basarabia. Jandarmeria a decis retinerea in forta a celor 5 lideri ai manifestantilor, fara implicarea sau consultarea Primăriei Capitalei - o actiune pe care o consideram exagerata. Doamna Gorghiu doreste, prin afirmatiile sale iresponsabile, sa acopere o gafa imensa a Guvernului tehnocat, dand vina pe Primarie. Jandarmeria este o institutie in subordinea Ministerului de Interne, deci a Guvernului. Nu este prima data cand presedintele PNL minte in legatura cu activitatea mea, de aceea o somez pe doamna Gorghiu sa nu mai dezinformeze populatia si sa nu mai provoace campanii de manipulare”, atrage atenţia edilul general, într-o postare pe Facebook.
 

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close