Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea anunță că va candida din nou la Primăria Capitalei: „Este păcat că s-a întrerupt activitatea mea prin minicună, fraudă, manipulare”

Gabriela Firea anunță că va candida din nou la Primăria Capitalei: „Este păcat că s-a întrerupt activitatea mea prin minicună, fraudă, manipulare”

Fostul primar general al Bucureştiului, Gabriela Firea a declarat că va candida din nou pentru postul de edil. Firea susține că menirea sa este aceea de a rezolva lucuri de sistem din Capitală şi că activitatea sa s-a întrerupt ”prin minicună, fraudă, manipulare”.

Gabriela Firea anunță că va candida din nou la Primăria Capitalei: „Este păcat că s-a întrerupt activitatea mea prin minicună, fraudă, manipulare”
Sursa foto: Facebook Gabriela Firea
de Alexandra Dima    |    02 Ian 2022   •   09:09

Fostul primar general al Capitalei, actual ministru al Familiei, Gabriela Firea, a anunțat că în 2024 va candida pentru un nou mandat de primar general al Capitalei. Firea a precizat și că nu țintește o candidatură la alegerile prezidențialele din 2024, spunând că PSD va avea un candidat propus după o selecție internă, pe stil american.

”Vreau să fiu sănătoasă, şi eu, şi colegii, şi familia să candidez în 2024 când sunt alegeri europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale, să candidez la alegerile locale pentru un nou mandat de primar general, să finalizez proiectele începute şi abandonate de domnul Nicuşor Dan şi să recuperez întârzierile lui pentru că a dovedit că nu cunoaşte administraţie, nu vrea oameni buni în jur şi am senzaţia că nu-i pasă de oameni. Dacă i-ar păsa, ar lua nişte măsuri bune”, a anunţat Gabriela Firea, la România TV, întrebată despre o candidatură la Preşedinţie.

"Menirea mea este aceea de a rezolva lucuri de sistem din Capitală"

Gabriela Firea a reiterat obiectivul său de a reveni în fruntea Capitalei, de unde a fost dată jos prin "minicună, fraudă, manipulare".

„Este decizia mea, îi prețuiesc pe români și am dovedit-o în multe ocazii, dar cred că menirea mea este aceea de a rezolva lucuri de sistem din Capitală. Este păcat că s-a întrerupt activitatea mea (n.r. la Primăria Capitalei) prin minicună, fraudă, manipulare. Lucrurile mergeau mai bine în perioada asta, și mai am multe de spus din punct de vedere administrativ. Ce se va întâmpla peste niște ani, nu putem spune, dar următoarele două mandate aici mă văd și aici am abilități”, a declarat Gabriela Firea,.

Ministrul Familiei s-a mai plâns că în campania electorală de la alegerile locale din 2020 „nici institituţiile statului nu și-au făcut datoria”. „Nu e normal candidații să fie hărțuiți, să vină acasă să sperie copiii, părinții, să profereze ameninţări, să sune la 3-4 noaptea să amenințe cu moartea. Vor spune că erau niște vorbe.

Telefoane anonime cu amenințări cu moartea, eu, familia. Că ce cauți în politică că așa e politica. Nu e așa politica civilizată, dezbatem, ajungem sau nu la o concluzie. Cetățenii au dreptate și nu trebuie să îndemnăm oamenii din echipă să facă astfel de lucruri, să plătim oameni să intimideze, să sune la 3 noaptea… astea nu sunt permise într-o campanie”, a mai declarat fostul edil în emisiunea TV.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea primaria capitalei
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close