Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea cere demiterea Consiliului de Administraţie al RATB, după prima ninsoare abundentă din Capitală

Gabriela Firea cere demiterea Consiliului de Administraţie al RATB, după prima ninsoare abundentă din Capitală

Gabriela Firea cere demiterea Consiliului de Administraţie al RATB, după prima ninsoare abundentă din Capitală
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Ian 2017   •   20:56

Primarul general, Gabriela Firea, cere consilierilor generali demiterea Consiliului de Administraţie al RATB, susţinând că este singura instituţie din Capitală care nu a reacţionat prompt în contextul ninsorilor, scrie Agerpres.

"Am semnalat de la prima oră a dimineţii faptul că RATB, prin reprezentanţii săi, nu şi-a îndeplinit obligaţiile stabilite şi asumate atât la comandamentul de iarnă de ieri, de la Primăria Generală a Capitalei, cât şi în toate şedinţele pregătitoare pe care le-am avut pe parcursul anului. De aceea am convocat o şedinţă de îndată a CGMB pentru mâine dimineaţă, la ora 9.30, în care voi supune dezbaterii şi aprobării consilierilor generali demiterea Consiliului de Administraţie al RATB pentru neîndeplinirea sarcinilor privind pregătirea Capitalei pentru vremea grea de iarnă pe care o depăşim în acest moment", a declarat Gabriela Firea, în urma unui comandament de iarnă convocat la sediul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti.

Edilul şef afirmă că RATB este singura instituţie care nu a reacţionat prompt.

"Staţiile RATB nu erau curăţate de dimineaţă. De asemenea, timpii de aşteptare au fost îndelungaţi, am rugat să fie scoase mai multe autobuze din garaj pe traseu şi nu s-a întâmplat acest lucru. Mai mult decât atât, domnul director general era în concediu fără ca măcar să mă anunţe, iar persoana care a rămas la comandă nu a fost suficient de bine pregătită pentru a face faţă unui moment atât de important", şi-a explicat Firea decizia.

×
Subiecte în articol: RATB Gabriela Firea
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close