Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea îl critică pe Nicuşor Dan pentru un alt proiect anulat: "Nu toţi părinţii îşi permit aceste costuri!"

Gabriela Firea îl critică pe Nicuşor Dan pentru un alt proiect anulat: "Nu toţi părinţii îşi permit aceste costuri!"

Fostul primar general al Capitalei Gabriela Firea îl critică pe Nicuşor Dan pentru anularea proiectului Smiile, beneficiarii acestuia fiind copiii din municipiul Bucureșt, cu vârste cuprinse între 7–16 ani identificați cu probleme dentare.

Gabriela Firea îl critică pe Nicuşor Dan pentru un alt proiect anulat: "Nu toţi părinţii îşi permit aceste costuri!"
de Iulia Gorgorin    |    21 Iun 2022   •   11:09

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, a anunţat că primarul Capitalei a anulat un proiect important. Este vorba despre „SMILE – Mobile” care îi ajuta pe copii cu vouchere, în vederea montării de aparate ortodontice mobile.

"Încă un proiect anulat de actualul primar general! În urmă cu patru ani, anunțam proiectul Smile – aparate ortodontice pentru copiii din București. Circa 1.100 de copii au beneficiat de ajutorul oferit de Primăria Capitalei.

Pentru aceste aparate ortodontice, fixe sau mobile, părinții au fost sprijiniți cu sume între 750 de lei și 1.500 de lei, în funcție de nevoile stabilite de medicii stomatologi din rețeaua școlară. A fost un ajutor financiar consistent care acoperea și jumătate din costurile tratamentelor în cabinetele stomatologice private. Nu toți părinții își permit aceste costuri!

Din păcate, acest ajutor a fost tăiat de primarul general Nicușor Dan. Le-a considerat pomană și a spus clar și răspicat că nu susține „vouchere pentru dinți”. Păcat!", a scris Gabriela Firea pe contul său de socializare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close