Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, decizie radicală după incendiul de la Circul Globus: L-a demis pe managerul instituției

Gabriela Firea, decizie radicală după incendiul de la Circul Globus: L-a demis pe managerul instituției

Gabriela Firea, decizie radicală după incendiul de la Circul Globus: L-a demis pe managerul instituției
Sursa foto: Foto: Facebook
13 Ian 2017   •   13:01

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, că managerul Circului Globus a fost demis după ce 11 animale pensionate au murit în timpul incendiului de vineri.

Firea a făcut aceste declarații în timpul unei vizite pe care a efectuat-o la adăpostul de câini de la adăpostul Bragadiru, unde a dus peste o tonă de mâncare pentru aceste animale.

Primarul a mai declarat că dorește înființarea unor centre de adopție a câinilor cât și utilizarea lor în scopuri sociale și educative.

"În ceea ce priveşte incidentul de ieri şi faptul că au murit acele animale într-un incendiu, nu putem sută la sută să imputăm unei persoane, pentru că a izbucnit un incendiu, se poate întâmpla oriunde, dar orice manager de instituţie trebuie să înţeleagă faptul că, dincolo de activitatea de creaţie, are în subordine şi responsabilitate şi activitatea de organizare şi manageriere a instituţiei pe care o reprezintă. Prin urmare, domnul manager de la Circul Globus a fost demis, astăzi, din cauza faptului că, ieri, am avut o situaţie foarte grea în legătură cu câteva animale care, chiar dacă nu mai erau în spectacolele circului - se numeau animale pensionate deja din activitatea de circ - trebuiau să beneficieze de grija conducerii Circului de stat şi să aibă adăposturi corespunzătoare, atât ele, cât şi îngrijitorii", a spus Firea, într-o declaraţie acordată presei.

×
Subiecte în articol: incendiu Gabriela Firea
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close