Antena 3 Actualitate Gabriela Firea, despre noua urare între edili: „Ne bucurăm că suntem sănătoşi şi liberi”

Gabriela Firea, despre noua urare între edili: „Ne bucurăm că suntem sănătoşi şi liberi”

13 Mar 2017   •   11:25
Gabriela Firea, despre noua urare între edili: „Ne bucurăm că suntem sănătoşi şi liberi”
Sursa foto: Foto: Facebook

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat luni, la Adunarea generală a primarilor de municipii, că noua urare între edili este "ne bucurăm că suntem sănătoşi şi liberi”, ceea ce nu este „o normă de normalitate”, în condiţiile în care aleşii locali trebuie să dea socoteală politic doar în faţa celor care i-au votat, scrie News.ro.

”Mă alătur celor care cu adevărat rezistă în România şi rezistă într-un domeniu extrem de dificil, complex şi riscant. (...) Cei mai mulţi dintre dumneavoastră, surprinzător, deşi veneaţi din zone diferite ale ţării, spuneaţi aceleaşi lucruri, aceleaşi aspecte: «Ne bucurăm că suntem sănătoşi şi liberi!». Aceasta a devenit urarea între primari, ceea ce nu este o normă de normalitate. Normal este ca aleşii să dea socoteală politic în faţa celor care i-au ales”, a precizat Gabriela Firea.

Primarul Capitalei a mai afirmat că alegătorii îşi doresc ca primarii să fie profesionişti şi oneşti, „mai departe fiind alte aspecte care nu mai ţin de democraţie”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close