Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, dezvăluiri inedite: ”Eu și soțul meu primim amenințări. Stăm cu bagajele la ușă”

Gabriela Firea, dezvăluiri inedite: ”Eu și soțul meu primim amenințări. Stăm cu bagajele la ușă”

Gabriela Firea, dezvăluiri inedite: ”Eu și soțul meu primim amenințări. Stăm cu bagajele la ușă”
Sursa foto: Foto: Facebook
12 Sep 2016   •   09:50

Dezvăluiri incredibile făcute de Gabriela Firea. Primarul Capitalei a vorbit despre ameninţările primite în ultimul timp şi despre modul în care priveşte posibilitatea ca într-o zi să se trezească cu poliţia la uşă.

 „Credeam că după campania electorală ameninţările se vor stinge. Nu e aşa. Primim mailuri şi telefoane de ameninţare şi eu şi soţul meu că nu e bine să ne punem cu grupuri de interese care au avut de câştigat la Primăria Capitalei zeci de milioane de euro şi că eu, ori soţul meu, vom avea de suferit, că se poate confecţiona orice. Ni se spune că se poate întâmpla orice. Ni se spune să o las mai uşor, să-i las cu privilegiile lor de ani de zile. (…) Eu le spun celor care vor să ne confecţioneze ceva mie şi soţului meu ca NU MĂ LAS. Suntem cu bagajul la uşă. Dacă e să pătimim că eu sunt corectă, şi cineva vine şi inventează ceva, stau cu bagajul la uşă şi ne vom căuta dreptatea şi ne vom demonstra nevinovăţia. Dar eu nu sunt fricoasă, să mă ascund în casă, să accept aceste metehne de la Primărie care au dus primăria în situaţia în care este, cu toate aceste contracte dubioase”, a declarat edilul la România TV.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close