Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, distinsă cu premiul Business Woman of the Year

Gabriela Firea, distinsă cu premiul Business Woman of the Year

Gabriela Firea, distinsă cu premiul Business Woman of the Year
22 Noi 2016   •   23:02

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a primit marţi premiul Business Woman of the Year în cadrul Galei Business Woman 2016.

"Sunt extrem de critică cu propria activitate şi cu propria persoană şi sunt convinsă că şi dumneavoastră sunteţi cei mai exigenţi observatori ai propriei persoane şi, de asemenea, aţi şi ajuns la anumite performanţe şi de aceea şi viitorul sunt convinsă că vă este deschis în faţă, cu o lumină puternică, o lumină frumoasă, care vine din interiorul dumneavoastră. Vă mulţumesc pentru aceste aprecieri, care mă responsabilizează, nu mă determină să fiu îngâmfată sau să fiu arogantă", a spus Gabriela Firea.

Ea a fost premiată în urma unui proces de jurizare la care au participat importanţi antreprenori şi CEO din ţară, care au votat cele mai de succes femei de carieră ale anului.

"Cred că important este să prioritizăm ceea ce facem în viaţa noastră şi să acordăm atenţie şi calitate timpului dedicat celor dragi, prietenilor, familiei pe care ne-o clădim, pentru că atunci vom fi cu siguranţă mult mai la înălţime şi în domeniul profesional. Cred că cele două trebuie extrem de bine echilibrate şi, de fapt, aceasta este adevărata artă a succesului: să poţi să fii fericit în interior, astfel încât să poţi să fii un om care mobilizează, un om care inspiră, un om care dă aripi celorlalţi din jur şi care degajă o energie pozitivă şi nu una distructivă", a adăugat Gabriela Firea.

Printre femeile premiate în cadrul Galei s-a numărat şi ministrul Finanţelor Publice, Anca Dragu. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Gabriela Firea premiu
Parteneri
60 de oameni, dintre care 14 copii, blocați la cabana lovită de avalanșă
x close