Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, față-n față cu Bogdan Chirieac: „Dați-mi un pumn! Altfel vor sări haterii să vă spună că n-ați fost un ziarist corect”

Gabriela Firea, față-n față cu Bogdan Chirieac: „Dați-mi un pumn! Altfel vor sări haterii să vă spună că n-ați fost un ziarist corect”

Gabriela Firea, față-n față cu Bogdan Chirieac: „Dați-mi un pumn! Altfel vor sări haterii să vă spună că n-ați fost un ziarist corect”
01 Noi 2019   •   12:08

Moment inedit la finalul unui interviu acordat de primarul Capitalei, Gabriela Firea, jurnalistului Bogdan Chirieac.

”La final, măcar dați-mi un pumn, băteți-mă, dați-mi în cap, altfel vor sări haterii să vă spună că n-ați fost un ziarist corect, pentru că nu m-ați bătut realmente. Eu mă ridic și dvs. dați-mi măcar așa, de control, o palmă. Vreți să pățiți ca dl Prelipceanu că l-au certat că nu m-a bătut? Haideți, dați-mi o palmă, un pumn, făceți-mi ceva. Și eu mă apăr” i-a spus Gabriela Firea analistului politic Bogdan Chirieac, care i-a răspuns că această dorință nu poate să i-o îndeplinească. 

„Repet, să vă apărați de deontologi, ca or să vă critice că m-ați lăsat să vorbesc. Că în democrație nu trebuie să vorbim, trebuie să ne batem, să ne scoatem ochii. Măcar un pumn, vă rog”, a mai spus Gabriela Firea.

Jurnalistul Oana Zamfir a comentat imaginile și a subliniat că ceea ce a făcut Gabriela Firea a fost doar „o tușă groasă pe care ziaristul Gabriela Firea a simțit nevoia să o puncteze”.

”Există o așteptare a publicului ca lucrurile să se petreacă la nivelul unei astfel de tensiuni, în care intervievatul să fie ras, desființat”, a mai spus Oana Zamfir.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close