Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: „L-am demis pe managerul de la Spitalul Colentina”

Gabriela Firea: „L-am demis pe managerul de la Spitalul Colentina”

Gabriela Firea: „L-am demis pe managerul de la Spitalul Colentina”
Sursa foto: Foto: Gabriela Firea/facebook
09 Ian 2017   •   09:14

Primarul general Gabriela Firea a anunțat, luni dimineață, că l-a demis pe managerul de la Spitalul Colentina, după ce, duminică, pacienții și cadrele medicale ale acestei unități spitalicești au fost ținuți în frig din cauze care țin strict de o problemă a conducerii spitalului.

"Astăzi l-am demis pe managerul Spitalului Colentina", a declarat Firea, luni, la comandamentul de iarnă.

Primarul general a precizat că nu a fost respectat contractul de management şi nu au fost asigurate condiţii normale pentru toţi pacienţii.

Potrivit Gabrielei Firea, în cursul zilei de duminică, aproape jumătate dintre pacienţii şi medicii spitalului au stat în frig.

”Aproape o jumătate de zi, pacienții au stat în frig. Am dispus luarea unor măsuri urgente, control, să aflăm de ce spitalul nu este pregătit să facă față unei perioade geroase și care este motivul pentru care pacienții și medicii stau în frig. Nu era o problemă de la RADET, presiunea și temperatura erau normale, ci era o problemă internă, de lipsă de management, de inexistența unui contract de mentenanță și a unei revizii care se face întotdeauna înaintea sezonului rece și, în general, o tratare superficială a actului managerial”, a spus Firea.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Barem simulare Bacalaureat 2024 la Istorie
x close