Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, la 100 de minute: Nu mă plâng că nu am fost invitată oficial la parada de la Arcul de Triumf. Voi veni acolo ca orice bucureștean

Gabriela Firea, la 100 de minute: Nu mă plâng că nu am fost invitată oficial la parada de la Arcul de Triumf. Voi veni acolo ca orice bucureștean

Gabriela Firea, la 100 de minute: Nu mă plâng că nu am fost invitată oficial la parada de la Arcul de Triumf. Voi veni acolo ca orice bucureștean
Sursa foto: Foto: Antena 3
25 Noi 2016   •   16:14

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a confirmat, într-o intervenție telefonică la 100 de minute, de la Antena 3, că nu a fost invitată de președintele Klaus Iohannis la parada militară organizată de 1 Decembrie la Arcul de Triumf.

”Nu am de făcut niciun reproș nimănui. Oricum mă voi afla la defilare. Voi veni ca orice bucureștean. Nu revendic absolut nimic dacă nu sunt în tribuna oficială”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

”Rămâne constantă bucuria mea și satisfacția că ceea ce am promis s-a realizat, deși nu foarte mulți aveau încredere în mine și în echipa mea. Și anume, lucrarea la Arcul de Triumf a fost finalizată. Luni vom avea un mic eveniment pentru inaugurarea Arcului de Triumf. E o lucrare care durează de ani d ezile și care trebuia să fie finalizată acum un an și jumătate. Acest obiectiv de investiții a fost blocat. Anul trecut nu au fost progrese, dar de câteva luni de când sunt primar general, prin dezbateri și discuții tehnice, juridice și economice, am reușit să deblocăm acest șantier” a mai spus Gabriela Firea, la Antena 3.

La începutul acestei luni, primarul general al Capitalei Gabriela Firea dădea asigurări bucureștenilor că lucrările la Arcul de Triumf vor fi finalizate până pe 25 noiembrie, iar defilarea de 1 decembrie va fi la Arcul de Triumf.

”Constructorul ne-a garantat că, pe data de 25 noiembrie, șantierul va fi finalizat, gardul care înconjoară acest obiectiv va fi dat la o parte. De asemenea, aici, Administrația Străzilor va proceda la trasarea unor treceri pietonale, vom avea și semafoare pentru că interesul acesta a fost. Ca Arcul de Triumf să fie redat circuitului turistic”, a spus Gabriela Firea.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Klaus Iohannis
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close