Antena 3 Actualitate Gabriela Firea, la Sinteza zilei: ”Liviu Dragnea este persoana cea mai îndreptățită să fie prim-ministrul României”

Gabriela Firea, la Sinteza zilei: ”Liviu Dragnea este persoana cea mai îndreptățită să fie prim-ministrul României”

21 Dec 2016   •   21:17
Gabriela Firea, la Sinteza zilei: ”Liviu Dragnea este persoana cea mai îndreptățită să fie prim-ministrul României”
Sursa foto: Foto: captura Antena 3

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, miercuri, la Sinteza Zilei, de la Antena 3, că Liviu Dragnea este persoana cea mai îndreptățită să fie prim-ministrul României.

”Persoana cea mai îndreptățită care trebuie să fie prim ministru va fi prim ministru în România, și anumele președintele PSD, Liviu Dragnea. Nu e vorba că afirmăm noi, cei de la PSD, cei care știm ce a făcut dl Dragnea cât de mult s-a implicat în campanie și a adus la aceeași masă specialiști cu care a lucrat direct la programul de guvernare, nu prin consilieri.  (...) Are toată credibilitatea necesară, are și popularitatea, are votul românilor și este cel care a realizat programul de guvernare pe care îl vom aplica în perioada următoare”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Firea a mai spus că Dragnea a trebuit să o propună pe Sevil Shhaideh din cauza prevederii din legea de organizare a Guvernului referitoare la faptul că miniştrii nu pot fi persoane condamnate penal, însă îşi doreşte ca preşedintele PSD să devină premier în 2017.

"Faptul că din cauza unei condamnări nedrepte şi a unei legi neconstituţionale, domnul Dragnea nu a putut să se propună la consultări pe domnia sa cum era legitim şi a trebuit să formuleze o altă propunere date fiind explicaţiile şi luările de poziţie publice ale preşedintelui României, ne pune într-o situaţie să fim trişti, dar să nu dezamăgim. Suntem acum într-o etapă în care propunerea preşedintelui PSD este doamna Sevil Shhaideh, un profesionist desăvârşit (...) Îmi doresc foarte mult ca în cei patru ani să fie prim-ministru, pentru că îi ştiu puterea de muncă, îi ştiu capacitatea de manager, ştiu că s-a implicat şi sufleteşte şi personal şi emoţional şi a muncit cel mai mult dintre noi. (...) Îmi doresc ca în 2017 să fie premier", a afirmat primarul general al Capitalei.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Gabriela Firea

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close