Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, lovitură pentru Călin Popescu Tăriceanu: ”A fost unul dintre cei mai buni premieri, dar propunerea va fi PSD”

Gabriela Firea, lovitură pentru Călin Popescu Tăriceanu: ”A fost unul dintre cei mai buni premieri, dar propunerea va fi PSD”

Gabriela Firea, lovitură pentru Călin Popescu Tăriceanu: ”A fost unul dintre cei mai buni premieri, dar propunerea va fi PSD”
Sursa foto: Foto: Facebook
21 Noi 2016   •   08:17

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea s-a arătat categorică faţă de Călin Popescu Tăriceanu cu privire la numele viitorului premier desemnat de o eventualitate majoritate PSD-ALDE, afirmând că acesta va fi un reprezentant al social-democraţilor.

”Premierul va fi membru PSD ca o garanţie a respectării la virgulă a tot ceea ce am propus noi în programul de guvernare. Dl. Călin Popescu Tăriceanu a fost, alături de premierii PSD, unul dintre cei mai buni premieri ai României din 90 până acum. Faptul că afirmă despre domnia sa că se simte pregătit profesional este un lucru corect. Dar ar trebui să fie propus şi de coaliţia majoritară, ceea până acum, discuţia este foarte clară - un reprezentant al PSD să fie propunerea cu care, în eventualitatea în care vom câştiga alegerile, să mergem la Palatul Cotroceni”, a declarat vicepreşedintele PSD Gabriela Firea, la România TV.

Ea a făcut şi un portret al viitorului premier, care va fi propus de PSD: ”Un om care să nu fi fost plătit, sponsorizat, finanţat de fundaţii neprincipiale din afara ţării, un bun român, un profesionist, un om de echipă, un om care nu trădează, un om care se gândeşte de două ori înainte să ia o decizie, tocmai pentru a fi bună, un om care se consultă şi un om care să aplice programul nostru de guvernare”.

Călin Popescu Tăriceanu este propunerea de premier cu care ALDE va merge la negocierile de după alegerile parlamentare din 11 decembrie, au stabilit duminică liderii partidului, el afirmând că partidele trebuie să arate liderii care vor conduce destinele românilor.
 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close