Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, la moartea lui Arșinel: "Ce veste tristă pentru întreaga lume artistică"

Gabriela Firea, la moartea lui Arșinel: "Ce veste tristă pentru întreaga lume artistică"

După moartea actorului Alexandru Arșinel, Gabriela Firea, ministrul Familiei, și-a transmis condoleanțele pe Facebook. "Sunt onorată că am reușit să îi aduc o bucurie", a declarat aceasta.

Gabriela Firea, la moartea lui Arșinel: "Ce veste tristă pentru întreaga lume artistică"
Sursa foto: Facebook | Gabriela Firea
de Ioana Mircea    |    29 Sep 2022   •   21:39

Gabriela Firea, ministrul Familiei a reacționat la scurt timp după aflarea veștii morții lui Alexandru Arșinel. Aceasta a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook în care susține că vestea morții marelui actor este una tristă pentru întreaga lume artistică.

De asemenea, Gabriela Firea susține că este onorată de faptul că în perioada în care a fost primar general al Capitalei i-a acordat lui Alexandru Arșinel titlul de cetățean de onorare al Bucureștiului.

"Ce veste tristă pentru întreaga lume artistică și pentru iubitorii de teatru. Maestrul Alexandru Arșinel a plecat din această lume, lăsând în urma regretele noastre.

Sunt onorată că în perioada în care am fost primar general am reușit să-i aduc o bucurie acordându-i titlul de cetățean de onoare al Bucureștiului. Un gest mărunt pentru măreția domnului Arșinel.

Transmit condoleanțe doamnei Arșinel și întregii familii. Dumnezeu să-l odihnească în pace", este mesajul Gabrielei Firea pe Facebook.

Alexandru Arşinel a murit joi la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, unde se afla internat de două săptămâni.

Pe 20 septembrie, acesta a fost dus la spital de fiul său din cauza unor escare, iritaţii ale pielii care apar în cazul persoanelor care stau foarte mult timp la pat.

Când a ajuns la spital starea lui era extrem de gravă. Era de nerecunoscut. Avea escare foarte adânci la spate, de băgai pumnul. Inițial a fost internat la chirurgie plastică, apoi l-au mutat la Terapie Intensivă, au declarat surse din spital pentru Antena 3 CNN.

 

×
Subiecte în articol: Alexandru Arsinel Gabriela Firea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close