Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: Nu se poate vorbi de o împăcare cu Traian Băsescu. Voi avea o întâlnire cu mediatorul

Gabriela Firea: Nu se poate vorbi de o împăcare cu Traian Băsescu. Voi avea o întâlnire cu mediatorul

Gabriela Firea: Nu se poate vorbi de o împăcare cu Traian Băsescu. Voi avea o întâlnire cu mediatorul
24 Sep 2015   •   18:12

Gabriela Firea a explicat, în ediţia de joi a emisiunii "100 de minute", de la Antena 3, că, prin acceptarea unei eventuale medieri în conflictul cu fostul preşedinte Traian Băsescu, nu trebuie să se înţeleagă că ar fi vorba despre o împăcare.

"Am aflat şi eu de dimineaţă cum că m-aş fi împăcat cu domnul Traian Băsescu. Nu se poate vorbi acum despre o împăcare. Avocaţii domnului Băsescu au luat legătura cu o doamnă mediator. (...) Suntem persoane civilizate şi am spus că nu avem de ce să refuzăm. Dorim o întâlnire DOAR cu această doamnă mediator. Să ne explice în ce constă procedura. Apoi vom analiza şi vom lua o decizie. Nu e vorba de orgoliu personal sau de vreo răzbunare", a explicat senatoarea PSD, la Antena 3.

Traian Băsescu a afirmat, la începutul lunii septembrie, că va apela la un mediator în conflictul său cu senatoarea PSD Gabriela Firea.

"Va promit ca imi voi trimite maine avocatul nu la procuror, ci sa vina la domnul presedinte (al Consiliului de Mediere - n.r.) sa stabilim un mediator si sa-i fac propunere doamnei Firea sa mediem cu un mediator aceasta disputa", a spus Băsescu, la o gală a Consiliului de Mediere.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea 100 de minute
Parteneri
Circulaţie îngreunată la metrou, pe Magistrala 2
x close